Uitgave 8 – Water 2020

Best bekeken op volledig scherm. Zie de knop hiervoor boven in het bladerprogramma.

Liever downloaden en rechtstreeks op de computer lezen? Dat kan hier.

Je kunt er ook voor kiezen om een gedrukte versie van Eik-en-Blad te bestellen. Dit wordt gerealiseerd door de print-on-demand drukkerij van Peecho.nl. Eik-en-Blad is daar te bestellen in A4 en A5 magazine formaat.

A4 versie (incl. verzending): € 14,57
A5 versie (incl. verzending): € 11,85

Let op: Eik-en-Blad heeft het tijdschrift in hoge kwaliteit aan Peecho aangeboden, zij realiseren verder het drukwerk. Bij vragen over lopende bestellingen, of problemen met een ontvangen bestelling, neem contact op met Peecho support op support@peecho.com.

De bestellink blijkt niet altijd goed te werken als je met een mobiel of tablet vanuit Facebook op de pagina bent gekomen. Open de pagina, of deze link, in je ‘normale’ browser. Anders loop je vast in het bestelproces.

Let op: Alle nodige zorg en aandacht is besteed aan de inhoud van het magazine. Het drukken gebeurt echter door een externe partij. De redactie van Eik-en-Blad neemt geen verantwoordelijkheid voor de gedrukte versie, eventuele problemen kunnen rechtstreeks met de drukkerij service van Peecho.com worden opgenomen.

Eik-en-Blad wordt in geprinte vorm aangeboden zonder hier een winstmarge op te zetten. De getoonde kosten zijn puur productiekosten.