Uitgave 4 – Yule 2019

Deze uitgave is helemaal in het thema van Yule, ons afsluitende seizoen voor 2019. Best bekeken op volledig scherm. Zie de knop hiervoor boven in het bladerprogramma.

Werkt het bovenstaande bladerprogramma voor jou niet lekker? Download dan hier de PDF rechtstreeks zodat je hem op je eigen manier kunt openen.

Toch op papier lezen?

Eik-en-Blad is volledig gratis online te lezen. Echter, soms is een tijdschrift op papier toch echt fijner. Ook dat kan.

Deze keer bieden wij Eik-en-Blad wederom in twee verschillende maten, en dus twee verschillende prijzen aan. Een groot formaat (zoals voorgaande uitgave), en een klein pocket formaat (A5).

Bestel hier Editie 4 in groot formaat bij Peecho. (€ 14,80 inc. verzending NL)

Bestel hier Editie 4 in A5 (klein) formaat bij Peecho. (€ 10,44 inc. verzending NL)

De links lijken niet altijd goed te werken als je met een mobiel of tablet vanuit Facebook op de pagina bent gekomen. Open de pagina, of deze link, in je ‘normale’ browser. Anders loop je mogelijk vast in het bestelproces.

Let op: Alle nodige zorg en aandacht is besteed aan de inhoud van het magazine. Het drukken en bestellen gebeurt echter bij een externe partij, Peecho. De redactie van Eik-en-Blad neemt geen verantwoordelijkheid voor de gedrukte versie, eventuele problemen kunnen rechtstreeks met de drukkerij service van Peecho.com worden opgenomen.