Uitgave 3 – Mabon 2019

Deze uitgave is helemaal in het thema van Mabon en Samhain, oftewel, het herfst seizoen gestoken. Best bekeken op volledig scherm. Zie de knop hiervoor boven in het bladerprogramma. Deze uitgave is ook beschikbaar als PDF download zodat je hem op je eigen manier kan lezen.

Toch op papier lezen?

Eik-en-Blad is volledig gratis online te lezen. Echter, soms is een tijdschrift op papier toch echt fijner. Ook dat kan.

Deze keer bieden wij voor het eerst Eik-en-Blad in twee verschillende maten, en dus twee verschillende prijzen aan. Een groot formaat (zoals voorgaande uitgave), en een klein pocket formaat (A5).

Bestel hier Editie 3 in groot formaat bij Peecho. (€ 16,90 inc. verzending NL)

Bestel hier Editie 3 in A5 (klein) formaat bij Peecho. (€ 11,88 inc. verzending NL)

Let op: De link lijkt niet altijd goed te werken als je met een mobiel of tablet vanuit Facebook op de pagina bent gekomen. Open de pagina, of deze link, in je ‘normale’ browser. Anders loop je mogelijk vast in het bestelproces.

Let op: Alle nodige zorg en aandacht is besteed aan de inhoud van het magazine. Het drukken en bestellen gebeurt echter bij een externe partij, Peecho. De redactie van Eik-en-Blad neemt geen verantwoordelijkheid voor de gedrukte versie, eventuele problemen kunnen rechtstreeks met de drukkerij service van Peecho.com worden opgenomen.