Meewerken?

Eik-en-Blad wordt geschreven, ontworpen en gemaakt door een groep vrijwilligers. En in het kader van ‘Vele handen maken licht werk‘, zijn extra handen altijd welkom. Jullie hulp laat ons Eiken-zaadje groeien tot een machtige Eik!

Op deze pagina zelf vindt je meer informatie voor jou als potentiële nieuwe vrijwilliger (schrijver, beeldmaker, tekstcorrectie, e.d.).

Daarnaast zijn/komen er wat extra pagina’s voor diegenen die al op enigerlei actief deelnemen. Hier vinden zij meer informatie, planning, contactpersonen, e.d.

Wat zoeken wij?

  • Schrijvers
  • Beeldmakers (illustratoren/fotograven)
  • Tekst controleurs (spelling, grammatica, ‘flow’)
  • Organisatie hulp

Hoe kan je bijdragen

Heb je een specifiek onderwerp waar je een keertje iets over wilt bijdragen, neem dan contact met ons op via redactie@eik-en-blad.nl. We vragen iedereen die iets bij wenst te dragen wel eerst even onze ‘Codes der Gedragingen‘ te lezen. Zo weet je of jouw bijdrage past binnen de visie van het blad en wat wij van jou verwachten en wat jij van ons mag verwachten.

Wil je structureel mee werken aan Eik-en-Blad, door bijvoorbeeld een vaste column op je te nemen, of je tijd en kennis als tekst-controleur aan te bieden, of mee sparren over de organisatie? Dan hebben we ook een besloten facebook groep waar we je graag lid van laten worden. Niet zo van de facebook, maar wil je wel graag structureel bijdragen? Dan kan dat natuurlijk ook contact met ons opnemen via redactie@eik-en-blad.nl.

Kijk ook op de volgende pagina’s voor meer informatie over de planning, het eerstvolgende thema en andere informatiebronnen die we verzamelen voor onze vrijwilligers.

Bijdragen/fotos/afbeeldingen insturen

Na een jaar lang langs allerlei verschillende wegen kopij en fotos te hebben ontvangen, willen we nu graag iedereen vragen om voortaan hun bijdragen via het onderstaande Google formulier in te dienen. We kunnen het daardoor beter verwerken.

>> Eik-en-Blad bijdragen formulier.

>>Volgende pagina: Vrijwilligers