Bijdragen

Teksten / fotos / afbeeldingen insturen

Het eerder gebruikte google formulier hebben we achter ons gelaten. Kopij en foto’s mogen gewoon ge-emaild worden aan redactie@eik-en-blad.nl. Heb je veel of grote fotos? Stuur deze dan door via bijvoorbeeld wetransfer.

Alvast bedankt voor je bijdrage!

Eik en Blad Facebook groep

De makers en de redactie van Eik-en-Blad werken met elkaar samen in een facebook groep. Als jij wilt helpen aan het maken van Eik-en-Blad, dan ben je van hart welkom om je bij de groep te voegen. Gebruik hiervoor onderstaande link. Bij het lid worden wordt je gevraagd in welke vorm je bij wilt dragen, deze informatie helpt ons te weten waar we jou voor kunnen vragen, maar draag vooral ook zelf ideeën aan!

 
Eik en Blad
Privé groep · 40 leden
Lid worden
Groep voor wie bij wil dragen aan de inhoud van Eik-en-blad in de vorm van artikelen, foto's. illustraties ed.
 

Thema’s 2020

In 2020 volgen we ook weer een jaar lang een thema, dit jaar willen we de vier natuur elementen aanhouden: aarde, vuur, water en lucht. Deze thema’s zullen vooral gebruikt worden als rode draad in de vormgeving van elk blad, maar natuurlijk zijn de schrijvers en ontwerpers ook van harte welkom om zich door het thema te laten inspireren. Wel willen we voorkomen dat we te veel artikelen over alleen maar het thema van die uitgave te krijgen, dit om een beetje diversiteit in de inhoud van het blad te houden. Je mag dus over alles (passend binnen het blad) schrijven.

We volgen de volgende thema’s voor 2020:

  • Voorjaar: Aarde
  • Zomer: Vuur
  • Herfst: Water
  • Winter: Lucht