Recensies

Welkom bij onze sectie over recensies! Hier delen we onze gedachten en meningen over boeken, films, podcasts en andere publicaties die relevant zijn voor onze gemeenschap van heidenen, paganisten en heksen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je spirituele praktijk of gewoon een goed verhaal wilt lezen, we hebben voor elk wat wils.

Onze recensenten zijn allemaal gepassioneerde lezers die hun kennis en ervaring graag delen met anderen. Ze zijn kritisch, maar ook open-minded en respectvol ten opzichte van verschillende perspectieven en tradities. We streven ernaar om eerlijke en evenwichtige beoordelingen te geven, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over wat je wel en niet wilt lezen of kijken.

Of je nu geïnteresseerd bent in de nieuwste publicaties van bekende auteurs en filmmakers, of dat je juist op zoek bent naar verborgen pareltjes die nog niet zo bekend zijn, wij hebben het allemaal. We hopen dat onze recensies je helpen om je horizon te verbreden en nieuwe ideeën en inzichten op te doen. Veel lees- en kijkplezier!

Heb jij een bijzonder boek gelezen, een prachtige film gezien of een tot de verbeelding sprekende podcast beluisterd? Deel jouw tip en review via Eik-en-Blad door contact op te nemen!

Podcast review: The Mages Well

Na de podcast review van gisteren, over Pagan Praat, kan ik jullie eigenlijk mijn andere favoriete podcast niet onthouden. Deze is Engelstalig, maar heel goed te volgen en door iemand met een heel aangename stem ingesproken. Hij bespreekt heel veel verschillende onderwerpen en gaat echt serieus de diepte in. Je wil bijna met pen en papier klaar gaan zitten voor aantekeningen!