Pagan Praat Podcast

Pagan Praat Podcast

8 mei 2023 0 Door admin

Sinds gisteren is Nederland een nieuwe pagan podcast rijker (te beluisteren via Spotify), Pagan Praat.

In de eerste aflevering praten hosts Zia Elohka en Martin Roek over Nehalennia, een lang vergeten zee-godin.

Zoals Martin en Zia hun podcast beschrijven op Spotify:
Een Podcast over Goden, krachtplaatsen, natuur spirits en andere heidense zaken. Met Martin Roek, webmaster van Paganweb.nl en vele andere websites met paganistische inhoud en Zia Elohka, priesteres in de Tempel van de Godin in Amsterdam.

Ik heb de eerste aflevering geluisterd en vond het erg prettig luisteren. Martin en Zia springen goed op elkaar in en delen op een prettige manier veel informatie. Ik ben heel benieuwd naar toekomstige afleveringen!


Over de schrijver:

Naam: Raymond Brettschneider

(klik op de naam voor meer van deze schrijver)

Wie ben ik: Wandmaker, male witch, Potterhead en webmaster/schrijver bij Eik-en-Blad


Website(s): magicmischief.nl & cailleaghscandles.nl

Lieve lezer, de schrijvers en illustratoren van Eik-en-Blad maken alles vanuit hun eigen passie en als vrijwilligers. En er is niets zo motiverend voor een vrijwilliger als een blijk van waardering in de vorm van een reactie. Dit kan onderaan dit artikel in het reactieformulier. Om spam te voorkomen moet je eerste reactie op de site eerst éénmaal door een beheerder worden goedgekeurd.
Geen tijd om een hele reactie te schrijven? Je kan ook kiezen om (anoniem) een aantal sterren achter te laten door te kiezen hoeveel sterren je als waardering wenst achter te laten. Ook dat wordt zeer gewaardeerd!