Wassende Maanbericht

Wassende Maanbericht

13 maart 2022 1 Door admin

Lieve allemaal, 

Momenteel bevinden we ons in de Wassende Maanfase. Het weer is zacht. Vogels zijn druk met hun nestjes. Overal begin je de buzz al te voelen. Heerlijk! 

Het is ook de maand van Vissen. En de Krachtdieren die bij deze Maan horen, komen allemaal van zee. Naast de boodschappen die ze voor je hebben, staan ze ook voor Eb en Vloed. Bovenstroom en Onderstroom. Zo Binnen, zo Buiten. 

Hoe stroomt jouw energie? 

Hoe stroomt jouw innerlijke water? 

Is het rustig vaarwater of wild vaarwater? 

En hoe vertaalt jouw binnenwereld zich in de buitenwereld om je heen? 

Deze Maan vraagt je om daar eens naar te kijken. Hier is haar boodschap en de boodschappen van haar helpers. 

Wassende Maan in Nuin ~ Es ~ 12 Maart 2022 

De Maanperiode van Nuin ~ Es is gestart op 2 maart en duurt tot 1 april. We gaan van donkere naar lichtere dagen. Dualiteit is dan ook een thema deze Maan. Knoppen zijn overal te zien. Vogels druk in de weer met hun nestjes. Wellicht dat ook jij niet kunt wachten om aan de slag te gaan. Maar, ook in de Natuur, is de meeste actie nog diep in Moeder Aarde. Eerst wijdvertakt en diep wortelen en dan pas de hoogte in. Dan staat straks alles buiten stevig in weer en wind. De luchten deze dagen zijn kraakhelder. Heb jij een helder beeld van wat je wilt? Laat Moeder Aarde je coachen. Krijg helder wat je wilt in je binnenwereld, dan staat het straks stevig geworteld in je buitenwereld. Deze Maan komt met helpers die allemaal een boodschap voor je hebben. 

De boodschap van Nuin ~ Es 

“Ik vraag je contact met je binnenwereld te maken. Je buitenwereld is een spiegel van je binnenwereld. Je bent verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Waar de focus ligt, groeit. Zorg dus voor juiste focus. Let op wat je buiten ziet. Ben je daarmee ongelukkig, voer dan binnenin veranderingen door. De gewenste veranderingen zullen zichtbaar worden in de buitenwereld. Heb daarbij geduld, het Universum creëert de gewenste resultaten voor jou.” 

De boodschap van Zeehond 

“Ik bescherm je tijdens je reis in je binnenwereld. Ik wek je nieuw potentieel en breng jouw oer-vertrouwen terug in jezelf, in het leven. Ik spoor je aan om je te openen voor de diepte van je gevoelswereld en de tijd te nemen om naar binnen te keren. Daar ligt je bron. Duik in de diepte van je binnenwereld, observeer en neem het grotere verband waar. Waar ligt jouw potentieel? Wat mag er worden gewekt in jou? ” 

De boodschap van Zeepaard 

“Mijn geschenken voor jou zijn vertrouwen en vreugde. En ik verzoek je dringend om voorzichtig te zijn. Omgeving is belangrijk. Als je je niet in de juiste omgeving bevindt, dan kan dit zeer schadelijk voor je zijn. Dus neem even de tijd en denk na over je omgeving. Maakt het je gelukkig, gezond? Is het goed voor je? Of zorgt het ervoor dat je je uitgeput en leeg voelt? Zorg ervoor dat wat je doet en de omgeving waarin je dat doet, gezond en voedzaam voor je is.” 

De boodschap van Zeemeeuw 

“Het advies dat ik je wil geven is dat het tijd is om pas op de plaats te maken en je leven en wat je wilt onder de loep te nemen. Bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Alles heeft een reden. Ook waar je nu staat in het leven. Wil je verandering? Ga dan opruimen in je binnen- en buitenwereld. Houd een grote schoonmaak. Word je uitgedaagd om buiten je comfortzone te gaan? Kom mij dan buiten eens opzoeken en laat je inspireren door mijn lef. Blijf optimistisch. Laat je stem horen. Vertrouw op je intuïtie en volg dat.” 

De boodschap van Bosanemoon 

“Eet of drink mij niet, maar kijk naar mijn eigenschappen. Ik ben wijdvertakt geworteld in de Moeder Aarde. Zo sla ik energie en voedsel op in mijn wortels, zodat ik na mijn rustperiode in de Winter kan bloeien. In jouw binnenwereld ligt al het moois en wacht op het juiste moment om te bloeien in de buitenwereld. Ga op ontdekkingsreis in je binnenwereld. Wat ga jij naar buiten brengen?” 

De boodschap van Koraal 

“Ik breng je emoties in balans, versterkt je intuïtie en help je met visualiseren, zodat je weet waar jij aandacht aan wil geven. Ik bescherm je tegen negatieve energie van buitenaf en help je met aarden.” 

Ik wens je een inspirerende Wassende Maan 

Liefdevolle groet,​ 

Elke )O( De Elzenboom /|\ 

Lieve lezer, de schrijvers en illustratoren van Eik-en-Blad maken alles vanuit hun eigen passie en als vrijwilligers. En er is niets zo motiverend voor een vrijwilliger als een blijk van waardering in de vorm van een reactie. Dit kan onderaan dit artikel in het reactieformulier. Om spam te voorkomen moet je eerste reactie op de site eerst éénmaal door een beheerder worden goedgekeurd.
Geen tijd om een hele reactie te schrijven? Je kan ook kiezen om (anoniem) een aantal sterren achter te laten door te kiezen hoeveel sterren je als waardering wenst achter te laten. Ook dat wordt zeer gewaardeerd!


Over de schrijver:

Naam: Elke Hannenberg

(klik op de naam voor meer van deze schrijver)

Wie ben ik: Druïde, coach en schrijfster bij Eik-en-Blad


Website(s): de-elzenboom.com