Yule Tarot legging

Yule Tarot legging

30 november 2021 0 Door admin
  1. Hergeboorte: Yule staat voor de hergeboorte van de zon. Wat mag er in jou geboren worden? Wat mag momentum gaan vergaren in jouw leven terwijl de dagen gaan lengen?
  2. Duisternis: Voor welk aspect in jezelf loop je het liefst weg? Ben je er zelfs welbewust van? Waar mag jij de komende tijd je Licht op laten schijnen, helen en integreren in jezelf?
  3. Cadeau: Iedereen heeft hele mooie, goede kanten die je meer met de wereld mag gaan delen. Deze kaart geeft aan waar jouw kracht zit en nodigt je uit om dit meer met de wereld te gaan delen.

Blessed Yule!
Argante


Over de schrijver:

Naam: Argante of Avalon

(klik op de naam voor meer van deze schrijver)

Wie ben ik: Schrijfster bij Eik-en-Blad

Website(s): magicwitchin.nl

Lieve lezer, de schrijvers en illustratoren van Eik-en-Blad maken alles vanuit hun eigen passie en als vrijwilligers. En er is niets zo motiverend voor een vrijwilliger als een blijk van waardering in de vorm van een reactie. Dit kan onderaan dit artikel in het reactieformulier. Om spam te voorkomen moet je eerste reactie op de site eerst éénmaal door een beheerder worden goedgekeurd.
Geen tijd om een hele reactie te schrijven? Je kan ook kiezen om (anoniem) een aantal sterren achter te laten door te kiezen hoeveel sterren je als waardering wenst achter te laten. Ook dat wordt zeer gewaardeerd!