Afbeelding: Eikenblad

Afbeelding: Eikenblad

30 juni 2021 0 Door admin

Over de schrijfster/illustrator:

Naam: Susanne Bot-Boer

(klik op de naam voor meer van Susanne)

Wie ben ik:

Hi! Ik ben Susanne Boer, illustrator en ontwerper en werkend onder de naam SB Designs Creations.

Als klein meisje wist ik al dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik zag dingen, voelde dingen aan en heb me altijd al diep verbonden gevoeld met het universum en de natuur. Ik ben een dromer en laat me regelmatig meevoeren in gedachten en dagdromen. Tegelijk behoud ik mijn voeten op de grond en voel ik mij verbonden met het hier en nu. Constant werken aan de balans tussen ‘het zweverige’ en ‘het aardse’ is daarin de key. Spiritualiteit is een werkwoord, geen prestatie die je kunt afvinken.

Website(s): SB Designs Creations & Etsy

Lieve lezer, de schrijvers en illustratoren van Eik-en-Blad maken alles vanuit hun eigen passie en als vrijwilligers. En er is niets zo motiverend voor een vrijwilliger als een blijk van waardering in de vorm van een reactie. Dit kan onderaan dit artikel in het reactieformulier. Om spam te voorkomen moet je eerste reactie op de site eerst éénmaal door een beheerder worden goedgekeurd.
Geen tijd om een hele reactie te schrijven? Je kan ook kiezen om (anoniem) een aantal sterren achter te laten door te kiezen hoeveel sterren je als waardering wenst achter te laten. Ook dat wordt zeer gewaardeerd!